Mina åsikter kring begrepp

Åsikter Permalink0
 
 
"Invandring" 
Mina första spontana tankar är att rätten att få söka asyl är viktig, och att vi ska fortsätta att vara ett fritt land men att integrationen behöver förbättras något enormt. Tycker också ofta att de problem vi har idag ofta läggs på de som flyr hit, istället för att prata om vad vårt ansvar är och hur vi ska gå vidare utefter det. Är stolt över att bo i ett land som öppnar dörren och välkomnar, men det finns fortfarande mycket att jobba vidare på!
 
"Feminism"
Jag är en rasande feminist som vi alla säkert vet. Tycker det är svaga drag av människor när de väljer att inte kalla sig feminist pga fördomar som finns kring det. Jag tycker att det är fegt att inte stå upp för en åsikt pga vad andra ska tänka om en, om jag ska vara ärlig. Om man sen inte vill kalla sig feminst för någon annan anledning så har jag ingen åsikt om det alls. 
 
"Manshat"
Notera hur jag absolut inte lägger detta i samma kategori som "feminism" eftersom det inte är samma sak överhuvudtaget. Jag avskyr manshat något otroligt mycket, men avskyr minst lika mycket när människor förknippar feminister med manshatare. Jag tycker att kvinnor och män är lika mycket värda, that's it. 
 
"Dieter" 
Kluven. Att ha en viss kosthållning, t ex LCHF, ser jag inga problem med sålänge man gör det för att må bra och att det är en kost som inte påverkar din hälsa negativt. Men är det istället en diet som endast går ut på att man ska rasa i vikt och hindra en från att äta vad man tycker är gott, som i sin tur kanske bara leder till ångest, är det antagligen helt fel sätt för att hitta en bra kosthållning för den personen. Det är individuellt! 
 
 
 
Till top